Historien om Alexander

      Ingen kommentarer til Historien om Alexander

Journalist Mikkel Prytz fra Bupl har været på besøg hos plejemor og stifter af CFRB, Ketty Seratski, for at høre nærmere omkring rusmiddelskader hos børn.

 

Det er der kommet en artikel i fagbladet Børn&Unge nr. 11 (udgivet 20.09.2018) ud af. Se og læs artiklen her: Rusmiddelskadet – Gud har lavet en fejl med mig..

Journalisten har ligeledes lavet en podcast omhandlende Alexanders fortælling, med afsæt i bogen ”Hvorfor er jeg anderledes”. Afsnit 1 af Børn&Unge Podcast ’Historien om Alexander’ finder du her: Historien om Alexander 1.

Det har været en stor glæde at samarbejde med Mikkel omkring artikel og podcast. Hans gode indfølingsevne samt evnen til at få ”historien” frem har været formidabel. Den største glæde ved projektet har dog været at få sat yderligere fokus på de rusmiddelskadede børn. BUPL er en stor organisation med mere end 82.000 læsere (iflg. Gallup). Håbet er at det kan være med til at skabe yderligere opmærksomhed omkring børnenes særlige behov og vilkår.” Ketty Seratski, stifter af CFRB.

 

CFRB er i fuld gang med at etablere eget kursus hovedsageligt målrettet pædagoger men også andre fagpersoner. Kurset har titlen: De rusmiddelskadede børn, og har særligt fokus på hvordan man bedst støtter og udvikler de rusmiddelskadede børn i hverdagen.

Kurset opslås snarest her på siden samt på vores facebookside.

CFRB

 

Share