Hvorfor er jeg anderledes?

      Ingen kommentarer til Hvorfor er jeg anderledes?

Ny bogudgivelse fra Center for Rusmiddelskadede børn.

Bogen om Alexander, der fødes med Rusmiddelskader

Alexander er et helt almindeligt spædbarn i hans første levedøgn. Et dejligt lille nyfødt barn som er velskabt og yndigt. Men Alexander bliver født med rusmiddelskader. Det betyder at han efter det første døgn udvikler abstinenser. Voldsomme abstinenser som piner og plager hans lille spinkle krop. Han får inden ro, time efter time, døgn efter døgn, bliver han pint og plaget af abstinenser.

Det første år af Alexanders liv er fyldt med uro, utrøstelig gråd og konstant uafbrudt søvn. Hans nervesystem er så skrøbeligt, at han nærmest ikke kan rumme, det liv han er født ind i. Men med den rette støtte og hjælp til Alexander – og hans unikke evner til aldrig at give op, lykkes det at udvikle Alexander til et helt unikt barn.
Et barn som fungerer og trives i livet. Som 7-årig er han i rivende udvikling og med hans charmerende og vindende væsen tager han alle med storm. Hans særinteresse for det naturvidenskabelige er så udviklet, at han sætter de fleste voksne til vægs og hans potentiale er stort.

Bogen er en fortælling om Alexanders første 7 leveår. En fortælling om hvor voldsomt ødelæggende det er at blive født med rusmiddelskader. Men det er også succeshistorien om at vi alle kan hjælpes – med den rette tilgang.

“Bogen er gennemsyret af en stor faglighed. Den er oplysende og rammende og beskriver præcist, hvordan man gør det muligt for et sårbart barn at udvikle sig. Man er der selv – både når tingene lykkes, og når der kommer afslag fra kommunen.”                                                   Hanne Dalsgaard,forstander for skole- og behandlingshjemmet Skovgården

 

Klik her for at læse et kapitel fra bogen..

Klik her for at bestille bogen i paperback fra Centret…

Hvis du vil bestille bogen fra Saxo som paperback eller E-bog skal du klikke her

Klik her hvis du ønsker at bestille et foredrag

 

 

 

Share